Mini naselje Adice Novi Sad


Ukoliko želite da živite blizu Dunava, u naselju po meri čoveka u kom svaka zgrada ima svoju okućnicu, a pod jednim krovom su samo četiri porodice, odaberite mini naselje Adice.

Ne samo da ćete živeti u miru i bez buke, već ćete i svaki kvadratni metar stambenog prostora na ovoj odličnoj porodičnoj lokaciji u Novom Sadu platiti veoma povoljno.

Naravno, kupovinom stana u mini naselju Adice vaša ušteda se ne završava, jer se svaka od zgrada u ovom naselju greje toplotnom pumpom, što omogućava izuzetno niske račune za grejanje.
Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 1

U zgradi broj 1, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 2

U zgradi broj 2, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 3

U zgradi broj 3, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 4

U zgradi broj 4, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 5

U zgradi broj 5, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 6

U zgradi broj 6, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 7

U zgradi broj 7, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova mini naselje Adice Novi Sad - zgrada 8

U zgradi broj 8, mini naselja Adice u Novom Sadu, nalazi se 4 stana. Zgrada se greje pomoću toplotne pumpe, a u stanove je ugrađen hrastov parket prve klase, kao i prvoklasna keramika. Obzirom na gabarite zgrade, kvalitet života je zagarantovan.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE