Bulevar Patrijarha Pavla 85 - stanovi na prodaju


U Novom Sadu, na Bulevaru Patrijarha Pavla broj 85, izgradili smo stambeni objekat sa 63 stambene jedinice. Struktura stanova će zadovoljiti svačiji ukus, baš kao i činjenica da zgrada ima i pred-ulaz i dva lifta.

Takođe, pobrinuli smo se da ova zgrada ima što veće prozore izrađene od PVC-a vrhunskog kvaliteta, tako da će vas u ovim stanovima sunce grejati kad god je to moguće.

Zgrada je izgrađena po vrlo visokim standardima, kako gradnje tako i izolacije, a poseban kuriozitet je što se nalazi u delu grada koji poseduje obilje parkinga.
Prodaja lokala Bul. Patrijarha Pavla 85 - prizemlje

U prizemlju ove zgrade nalaze se dva velika lokala, svaki od preko 300 m2 površine. Izgrađeni su bez mnogo stubova, sa velikim portalima i ulaznim vratima, veoma su atraktivni za razne vrste poslovnih prostora i mali biznis.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova Bul. Patrijarha Pavla 85 - prvi sprat

Na prvom spratu ove zgrade nalaze se samo stanovi, različitih struktura i površina. Karakteriše ih gradnja odličnim materijalima, veliki prozori koji životni prostor čine veoma osvetljenim i mogućnost grejanja po utrošku.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova Bul. Patrijarha Pavla 85 - drugi sprat

Na drugom spratu ove zgrade nalaze se samo stanovi, njih 16 različitih struktura i površina. Karakteriše ih gradnja odličnim materijalima, veliki prozori koji životni prostor čine veoma osvetljenim i mogućnost grejanja po utrošku.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova Bul. Patrijarha Pavla 85 - treci sprat

Na trećem spratu ove zgrade nalaze se samo stanovi, njih 16 različitih struktura i površina. Karakteriše ih gradnja odličnim materijalima, veliki prozori koji životni prostor čine veoma osvetljenim i mogućnost grejanja po utrošku.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova Bul. Patrijarha Pavla 85 - potkrovlje

U potkrovlju ove zgrade nalaze se samo stanovi, njih 15 različitih struktura i površina, od kojih su 4 stana dupleksi. Karakteriše ih gradnja odličnim materijalima, veliki prozori koji životni prostor čine veoma osvetljenim i odličan pogled.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE