Jerneja Kopitara 43 objekat 1 - stanovi na prodaju

RASPRODATO

U Novom Sadu, u ulici Jerneja Kopitara br. 43, gradimo stambeni objekat sa 17 stambenih jedinica.

Struktura stanova će zadovoljiti svačiji ukus, baš kao i činjenica da zgrada ima i svoje dvorište sa dovoljnom površinom za parkiranje.

Takođe, pobrinuli smo se da ova zgrada bude veoma energetski efikasna jer ima grejanje toplotnom pumpom, kao i velike prozore izrađene od PVC-a vrhunskog kvaliteta, tako da će vas, sa aspekta energetike, život u ovoj zgradi koštati veoma malo.

Zgradu gradimo po vrlo visokim standardima sa svih građevinsko-tehničkih aspekata, a poseban kuriozitet je što se nalazi u delu grada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života zbog blizine sa sadržajima, dobre povezanosti i blizine Dunava, a u bliskoj budućnosti ova lokacija će biti veoma blizu kompleksa pod nazivom "Novi Sad na vodi". Rok za završetak ove zgrade je 30.04.2019.
Jerneja Kopitara 43 objekat 1 - stanovi na prodaju - prizemlje

U prizemlju ove zgrade, prodaje se 4 stana, sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 1 - stanovi na prodaju - prvi sprat

Na prvom spratu ove zgrade, prodaje se 4 stana, sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 1 - stanovi na prodaju - drugi sprat

Na drugom spratu ove zgrade, prodaje se 4 stana, sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 1 - stanovi na prodaju - potkrovlje

U potkrovlju ove zgrade, prodaje se 5 stanova, sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE