Jerneja Kopitara 43 objekat 2 - stanovi na prodaju

RASPRODATO

U Novom Sadu, u ulici Jerneja Kopitara na Telepu, blizu Dunava i šetališta, gradimo i drugi objekat na broju 43. I ovaj objekat, kao i prvi objekat na broju 43, ima 17 stambenih jedinica.

Struktura stanova će zadovoljiti svačiji ukus, baš kao i činjenica da zgrada ima i svoje dvorište sa dovoljnom površinom za parkiranje. Takođe, pobrinuli smo se da ova zgrada bude veoma energetski efikasna jer ima grejanje toplotnom pumpom, kao i velike prozore izrađene od PVC-a vrhunskog kvaliteta, tako da će vas, sa aspekta energetike, život u ovoj zgradi koštati veoma malo.

Zgradu gradimo po vrlo visokim standardima sa svih građevinsko-tehničkih aspekata, a poseban kuriozitet je što se nalazi u delu grada koji sam po sebi pruža visok kvalitet života zbog blizine sa sadržajima, dobre povezanosti i blizine Dunava i prirode, a u bliskoj budućnosti ova lokacija će biti veoma blizu kompleksa pod nazivom "Novi Sad na vodi" što će svakako dodatno uticati na popularnost kvarta. Rok za završetak je 31.03.2019.
Jerneja Kopitara 43 objekat 2 - stanovi na prodaju - prizemlje

U prizemlju ove zgrade, prodaje se 4 stana, dva jednoiposobna, jedan dvoiposoban i jedna garsonjera, svi sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 2 - stanovi na prodaju - prvi sprat

Na prvom spratu ove zgrade, prodaje se 4 stana, dva jednoiposobna, jedan dvoiposoban i jedan trosoban stan, svi sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 2 - stanovi na prodaju - drugi sprat

Na drugom spratu ove zgrade, prodaje se 4 stana, dva jednoiposobna, jedan dvoiposoban i jedan trosoban stan, svi sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Jerneja Kopitara 43 objekat 2 stanovi na prodaju - potkrovlje

U potkrovlju ove zgrade, prodaje se 5 stanova, dva jednoiposobna, dva trosobna i jedan petosoban, sa hrastovim parketom i italijanskom keramikom, sigurnosnim vratima i još mnogo opreme.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE