Mini naselje Veternička bb Novi Sad

Zbog velike zainteresovanosti za naše mini naselje Adice, koje je rasprodato u rekordnom roku, našim kupcima nudimo mogućnost kupovine stanova u novom mini naselju smeštenom u Veterničkoj ulici, iza Lipovog gaja. Rok završetka gradnje planiran je za 31.08.2020.godine, sa rokom tolerancije od 60 dana. Ovaj projekat sastojaće se od 16 tipskih, identičnih zgrada, od kojih će 14 imati 2 identična ulaza, a 2 će imati 3 identična ulaza, dok će u ulazima, naravno, biti identičan raspored.

Ovakvi projekti pokazali su se kao izuzetno popularni na tržištu nekretnina u periodu kada cene neumoljivo rastu, tako da na neki način, ovakvim projektima mi pomažemo i manje platežnim kupcima da omoguće sebi kvalitetan i moderan život, u sopstvenoj nekretnini.

Kada pregledate dostupne tipske stanove i vidite njihove karakteristike, biće vam jasno na šta smo mislili kada kažemo moderan i kvalitetan.

POVOLJNO


1 od 16 tipskih zgrada
assets/images/stranice/

Prodaja stanova mini naselje Veternička bb Novi Sad - tipski ulaz

Ovakvih ulaza, kao što je ovaj koji vam prezentujemo na sledećoj stranici, ima dva u svakoj tipskoj zgradi, a tipskih zgrada ima ukupno 16 u ovom mini naselju.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE