Mini naselje 2 Veternička bb Novi Sad


Zbog velike zainteresovanosti za naše mini naselje Adice, koje je odavno useljeno, ali i za prvo koje gradimo u Veterničkoj ulici, našim kupcima nudimo mogućnost kupovine stanova u još jednom mini naselju u istoj ulici, iza Lipovog gaja. Ovaj dobro poznati koncept kolektivnog stanovanja postavio se na tržištu nekretnina kao idealan za početak zajedničkog života mladih porodica, zbog cene nekretnine, ali i kao način života koji daje slobodu života u kući - u stanu. Ovaj projekat sastojaće se od 17 tipskih, identičnih zgrada, svaka sa 2 identična ulaza, dok će u ulazima, naravno, biti identičan raspored stanova.

Na sledećim stranicama možete pregledati tipske stanove u okviru ovog projekta, a za cene i tačnu dostupnost pojedinačnih stambenih jedinica - kontaktirajte nas.
Prodaja stanova Veternička bb Novi Sad 2 - ulaz LEVO

Ovakav ulaz, kao što je ovaj koji vam prezentujemo na sledećoj stranici, ima u svakoj tipskoj zgradi, a tipskih zgrada ima ukupno 17 u ovom mini naselju.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Prodaja stanova Veternička bb 2 Novi Sad - ulaz DESNO

Ovakav ulaz, kao što je ovaj koji vam prezentujemo na sledećoj stranici, postoji u svakoj tipskoj zgradi, a tipskih zgrada ima ukupno 17 u ovom mini naselju.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE