Preradovićeva 64 Petrovaradin ulaz 2 - stan 15

U potkrovlju višeporodičnog stambenog objekta u Petrovaradinu, u ulici Preradovićevoj, imamo u ponudi i velike stanove. Ovaj veliki stan, površine 88,73 m2, orijentisan je dvostrano. Kuhinja nije odvojena od ostatka prostora, a ovaj stan sem glavnog kupatila ima i dodatni toalet. Ovo je stan opremljen sigurnosnim ulaznim vratima, kao i sobnim vratima od kvalitetnog medijapana. U ovaj stan se ulazi iz nivoa potkrolja, ali praktično, sve prostorije su na tzv. dupleks nivou, pa se može smatrati i stanom sa jednom etažom.

Lokacija je odlično saobraćajno povezana sa centrom Novog Sada, koji je udaljen 2.5 km. Autobuske gradske linije 3 i 9 se nalaze na 50 m od zgrade. U blizini se nalazi osnovna škola Jovan Dučić, vrtić Cvrčak, pošta, banka, pijaca, i uopšte rečeno, svi sadržaji koji vam trebaju za život. Neka zelenilo, blizina Dunava, Novog Sada, Fruška gora budu Vaš idealan izbor za porodično stanovanje.

Dokumentaciju u vezi sa ovim projektom možete pogledati na stranici dokumenti, a za sve dodatne informacije, razgledanje lokacije ili kupovinu ovog stana, osećajte se slobodni da nas kontaktirate.


DETALJI O ZGRADI


Gde se zgrada nalazi: Novi Sad
Upotrebna dozvola: po izgradnji
Građevinska dozvola: -
Potvrda o prijavi radova: ROP-NSD-23745-LOCH-6/2020
Broj parcele: 1743
Adresa: Preradovićeva
Naselje ili deo grada: Petrovaradin
Podovi u sobama: Tarkett
Keramika u zgradi: I klasa
Klimatizacija zgrade: Ne
Vrsta grejanja: Gas
Dostupan parking: Da
Zgrada sa liftom: Da
Broj spratova: Po+P+1+Pk-dupleksi
Udaljenost od parka: 500 m
Udaljenost od centra: 4 km
Udaljenost od gradskog prevoza: 20 m
Udaljenost od univerziteta: 4 km
Udaljenost od osnovne škole: 500 m
Udaljenost od vrtića: 100 m
Tržni centar/veća trgovina: 6 km