Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju


U Novom Sadu, na Bulevaru Patrijarha Pavla bb na Telepu, poznatijem i kao Somborski bulevar, gradimo zgradu sa 53 stambene jedinice. Život u ovom modernom i brzo rastućem kvartu postavlja nove standarde u kvalitetu življenja, a ova zgrada će takvom iskustvu samo dodatno doprineti.

Ovaj objekat moderno je dizajniran, a gradimo ga po strukturi Po+P+4+Pk, a u zgradi je projektovano nekoliko ozbiljnih dupleks stanova. Svaki stan je projektovan sa ugrađenim sigurnosnim vratima, italijanskom keramikom prve klase i moderni Tarkett parket podovima. Grejanje ovog objekta rešeno je gasom, što će omogućiti niže vansezonske troškove grejanja.

Dokumentaciju u vezi sa ovim projektom možete pogledati na stranici dokumenti, a za sve dodatne informacije, razgledanje lokacije ili kupovinu ovog stana, osećajte se slobodni da nas kontaktirate. Zgradu počinjemo 01.06.2019., a rok za završetak je 30.06.2020.
Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju - prvi sprat

Na prvom spratu ove zgrade, prodaje se 10 stanova, Pogledajte strukturu i opremljenost dostupnih stambenih jedinica klikom na dugme ispod.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju - drugi sprat

Na drugom spratu ove zgrade, prodaje se 10 stanova, Pogledajte strukturu i opremljenost dostupnih stambenih jedinica klikom na dugme ispod.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju - treći sprat

Na trećem spratu ove zgrade, prodaje se 10 stanova, Pogledajte strukturu i opremljenost dostupnih stambenih jedinica klikom na dugme ispod.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju - četvrti sprat

Na četvrtom spratu ove zgrade, prodaje se 10 stanova, Pogledajte strukturu i opremljenost dostupnih stambenih jedinica klikom na dugme ispod.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE

Bulevar Patrijarha Pavla bb - stanovi na prodaju - potkrovlje

U potkrovlju ove zgrade, prodaje se 13 stanova, Pogledajte strukturu i opremljenost dostupnih stambenih jedinica klikom na dugme ispod.

POGLEDAJ DETALJNIJE INFORMACIJE